Uw gratis Marktplaats,Doorverkoopplaats,Speurders,Tweedehands en Tweedehandsnet!
Advertentie plaatsen

Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in Amsterdam


Geplaatst 11, Jun, 2019, 21:07

391 x bekeken

Gratis Bewaren?

Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in Amsterdam
Alternatieve Geneeskunde Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in AmsterdamAlternatieve Geneeskunde Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in AmsterdamAlternatieve Geneeskunde Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in AmsterdamAlternatieve Geneeskunde Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in AmsterdamAlternatieve Geneeskunde Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in AmsterdamAlternatieve Geneeskunde Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in AmsterdamAlternatieve Geneeskunde Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in AmsterdamAlternatieve Geneeskunde Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in AmsterdamAlternatieve Geneeskunde Eenvoudig leren mediteren met Falun Dafa, in Amsterdam
Samenvatting
  • Gratis
  • Nieuw  
Omschrijving

 

Misschien kan  je eens  overwegen om te beginnen mediteren. De voordelen van regelmatig mediteren zijn eindeloos.

Hoe zit het met jou? Misschien weet je diep vanbinnen wel dat meditatie goed voor je zou zijn, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen. Of misschien heb je het al wel eens geprobeerd, maar heb je de juiste meditatietechniek nog niet gevonden (en ben je er dus maar mee gestopt). Dan is Falun Dafa zeker iets voor jou.

Falun Gong, ook Falun Dafa genaamd, is een oefenmethode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld. Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: "cultivatie" verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; "praktijk" betekent het doen van oefeningen en meditatie om het lichaam te energetiseren.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie, die je snel en gemakkelijk kan leren op eender welke van de duizenden oefenplaatsen over de wereld. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je terecht op de onderstaande oefenplaatsen:

-Westerpark: Zondag: van 13.00h tot 14.30h (2e zondag van de maand 10:00h-11:30uh)

-Oosterpark: zaterdag en zondag: van 10.00h tot 11.30h

-Park Oosterhout in Alkmaar: zondag: van 10.00h tot 11.00h

 Iedereen is van harte welkom!                           

Voor meer info of een seintje vooraf: hollandping@gmail.com  of  06-26489214

Website van adverteerder

Adverteer gratis bij ons? Het is nu eenvoudig te doen. U voordeel is meer omdat u veel geld bespaart. Met vriendelijke groet, Emiel Zeilstra.
Ping Actief sinds: 23, May, 2018,
Nog geen feedback
Bekijk meer advertenties Contact opnemen?

06-84727872
06-84727872
Amsterdam

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Wachtwoord vergeten?

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding Verbergen?